PDA

View Full Version : rivatuner



AmdWolfman
01-10-2008, 12:19 PM
it don't have any thing i can click on to move the slide bars



http://i10.photobucket.com/albums/a120/amdwolfman64/ocservice.jpg

Killswitch
01-10-2008, 02:24 PM
See the little box beside "Enable driver-level hardware overclocking" ??????

Put a check mark in the box.

AmdWolfman
01-10-2008, 02:41 PM
I can't find the fricken icon on my desktop,or don't which. damn-it

AmdWolfman
01-10-2008, 03:14 PM
i found it and ran the test,