PDA

View Full Version : boot to cd:?



tasma
09-23-2010, 12:13 PM
bought and installed new power supply for desktop it works now but it gets to point in set up and says boot to cd: then it stops, we don't have a cd and I don't understand what to do next. Any answers?

Hans
09-23-2010, 12:34 PM
You have to enter your bios and change your boot order so it tries to boot from hdd before trying to boot from cd

SSMP
10-21-2010, 10:54 AM
You probably have not connected the power supply to your harddisk, Check connections.
If the hd is not powered then the BIOS will look for a cd to boot from because it does not see the hd.

Tom Stephenson
11-02-2010, 12:17 AM
Also check the data cable (either a grey coloured ribbon cable or a smaller SATA cable -usually red) that runs between the hard drive and the motherboard. Make sure the plugs on the data cable have not come loose on you.

D0bb3r
11-02-2010, 07:19 AM
thump it with a screwdriver !!