PDA

View Full Version : Adobe problems



dancingqueen
01-19-2011, 05:56 PM
Hey, I'm having some issues with adobe flash, On my google chrome it keeps giving me errors, and on IE it tells me I need to download the plugin. Apparently Adobe does not support 64 bit browsers, and I cannot find anything that will work, I have windows 7 so everything is 64 bit...
Anyone else run into this problem?

Nihilistic Heathen
01-20-2011, 08:24 AM
The 64 bit version of windows seven will run ie in 32 bit and other 32 bit programs. Just open up your task manager any of the processes listed with a *32 are running in 32 bit.

dancingqueen
01-21-2011, 03:31 AM
well, I found my 32 bit IE, but it is sooooo slow!
:(
adobe, fix it!
Make adobe fix it please?