PDA

View Full Version : BUY monitor VGA cable



AmdWolfman
04-23-2012, 09:25 AM
I can use my television for a monitor and I need a VGA cable that you connect to back of PC . About 15ft. long.

Asparas
04-27-2012, 09:36 AM
do you need a male to male connector or male to female?

Barry Morris
04-27-2012, 12:57 PM
do you need a male to male connector or male to female?

A monitor cable is male to male.

AmdWolfman
04-27-2012, 07:20 PM
anyone have that length?

AmdWolfman
04-28-2012, 10:19 AM
where did he get the cable, with a laptop all u would have to do is put laptop beside television,but I need a long one. Any ideas?

Barry Morris
04-28-2012, 10:29 AM
25 footer?? call 987-1464

Barry Morris
04-28-2012, 10:37 AM
Better Option:

http://www.btx.com/default.aspx?page=item detail&itemcode=ATL-AT180145

Barry Morris
04-28-2012, 05:08 PM
...Error: item page does not exist.

I dunno how to make it work like that.

Cut and paste the whole thing, that works.

Asparas
04-28-2012, 07:12 PM
if you don't mind having 2 separate cables (vga + audio) I can order it in for you for less a lot less than that pre made vga+3.5mm cable soundbear linked you to.

if you're interested pm me and let me know what you have for audio-in on your TV.

Barry Morris
04-28-2012, 08:02 PM
if you don't mind having 2 separate cables (vga + audio) I can order it in for you for less a lot less than that pre made vga+3.5mm cable soundbear linked you to.

if you're interested pm me and let me know what you have for audio-in on your TV.

Would ya PM that source to me, please.

AmdWolfman
05-01-2012, 06:40 PM
huh,found out i need a vga to tv and a dvi-vga connector which i have . but can't get it to work , lotta info thx people. :)

Barry Morris
05-01-2012, 09:33 PM
Doesn't the TV have a VGA 15 pin connector?

Barry Morris
05-01-2012, 11:28 PM
And then there was wireless:

http://www.markertek.com/Video-Equipment/Wireless-HDMI-Systems/HDMI-WIRELESS-BK.xhtml

AmdWolfman
05-02-2012, 10:16 PM
link does not work, but, anyways I found one locally and found out I needed a VGA-DVI adapter,which at the time I had one sitting on my desk. Just got to figure out settings on new HD.

Barry Morris
05-02-2012, 11:06 PM
link does not work, but, anyways I found one locally and found out I needed a VGA-DVI adapter,which at the time I had one sitting on my desk. Just got to figure out settings on new HD.

Let us know what it cost.

AmdWolfman
05-03-2012, 02:08 AM
16ft.=$12.95

Tancred and Queen