PDA

View Full Version : anyone use coffeecup html editor?



adigirl
11-11-2007, 10:16 AM
When I open my shtml document in the edit window, the text of my html source goes WAY over to the right so that I have to scroll way over. how do I word wrap that in the code editor so that I don't have to scroll over?

adigirl
11-11-2007, 10:20 AM
I found "Toggle Gutter" but I have to set that every time I load a page to edit. Weird. I miss my homesite editor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adigirl
11-11-2007, 11:57 AM
It doesn't work. I am not too sure why. I need to get my homesite editor back.