Vianet.ca
+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: Water cooling

  1. #1
    Senior Member Upper Decker's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,865

    Default Water cooling

    Well thanks to killswitch(just razzin ya lol) I know have a new addiction, water cooling.

    My question is, with my current cooling kit i have a single cpu block on the loop, but I would like to add a block to the northbridge, so how would i go about doing that? I could get a bigger rad (as the prowater 880i is the exact same as i got except a 240mm radiator) and stick with my current pump and resevoir.
    i7 970 @ 4.4ghz | Gigabyte x58a UD5 | 6 x 2gb Kingston HyperX 1600mhz| Corasir HX1000w PSU | 2 x 40gb Intel SSD + 1TB WD Green | Zotac GTX 480 | Corsair Obsidian 700D
    EK Supreme | MCP655 | XSPC RX360 | DD Dual 5.25" Resvoir | EK GTX480 Nickle | 3 x Sflex 3000rpm 120 x 38mm |

  2. #2
    Super Moderator mboy67's Avatar
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Sault Ste. Marie
    Posts
    8,974

    Default Re: Water cooling

    just get the block and add it in the loop make sure the CPU is first then send it to the north bridge.
    If Your reading this the topic must be boring.

  3. #3
    Senior Member Upper Decker's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,865

    Default Re: Water cooling

    Thank you very much mboy, I figured I could just do that and it would be fine. I was a few other sites asking the same question and all i got out of every one was " just buy a new custom setup" .
    i7 970 @ 4.4ghz | Gigabyte x58a UD5 | 6 x 2gb Kingston HyperX 1600mhz| Corasir HX1000w PSU | 2 x 40gb Intel SSD + 1TB WD Green | Zotac GTX 480 | Corsair Obsidian 700D
    EK Supreme | MCP655 | XSPC RX360 | DD Dual 5.25" Resvoir | EK GTX480 Nickle | 3 x Sflex 3000rpm 120 x 38mm |

  4. #4
    Moderator Killswitch's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Sault Ste Marie
    Posts
    1,799

    Default Re: Water cooling

    Quote Originally Posted by Fudd Rucker View Post
    Well thanks to killswitch(just razzin ya lol) I know have a new addiction, water cooling.
    LOL! You're very welcome!
    You basically do have a custom setup IMO. It just came in a kit and you can add anything you want to it, as long as the rad/fan can handle it.
    ** Phenom II 1100T BE @ 4.1 GHz | Asus M3A79-T | Corsair H80 | 8 GB OCZ Reaper HPC DDR2-1066 | Radeon HD7970 |Auzentech X-Fi Prelude | 2 x 640GB Blacks in Raid 0 | Silverstone DA750 | Logitech G51 Surround Sound Speakers | Tritton 5.1 Headhones | 3 x 22" monitors Eyefinity | Tt Element G**

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    ssm
    Posts
    469

    Cool Re: Water cooling

    Quote Originally Posted by Fudd Rucker View Post
    Well thanks to killswitch(just razzin ya lol) I now have a new addiction, water cooling.

    YOINK!

    thankyou

  6. #6
    Senior Member Ultra54's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Proud tobe born and raised in the Soo
    Posts
    3,828

    Default Re: Water cooling

    I suppose there is a simple formula for calculating the capacity of your system. As I sit this early morning, I can't remember what the system I have on my rig but I made sure it had extra capacity. I too added a block to my northbridge.

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts