Vianet.ca
+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: Another noob question

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    170

    Default Another noob question

    I am shopping for a new tv. I'll probably buy one at Sears this weekend.

    Question: I currently have just standard shaw cable with my old tv. Do I need to upgrade my tv service?

  2. #2
    Senior Member NewCasa's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    France. Yeah that's it, we're from France.
    Posts
    7,995

    Default Re: Another noob question

    What you've got from Shaw right now should work just fine with the new TV.

  3. #3
    Senior Member Evil Monkey's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2,272

    Default Re: Another noob question

    If you are going to an HD tv I would upgrade the shaw to an HD one with pvr. Check out this TV as I think it is a pretty good deal
    http://www.sears.ca/product/lg-plasm...7139030?ptag=1
    When I make up a lie and can not back out of it, I will just say I am leaving town for a funeral and that should cover up the lie.
    Self-laudation abounds among the unpolished; but nothing can stamp a person more sharply as ill-bred.

    If you can't feed them, don't breed them!

  4. #4
    Senior Member NewCasa's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    France. Yeah that's it, we're from France.
    Posts
    7,995

    Default Re: Another noob question

    Quote Originally Posted by Evil Monkey View Post
    If you are going to an HD tv I would upgrade the shaw to an HD one with pvr. Check out this TV as I think it is a pretty good deal
    http://www.sears.ca/product/lg-plasm...7139030?ptag=1
    Not trying to undermine your post EM, but you don't NEED to do the upgrade. It's just a nice to have.

  5. #5
    Senior Member Evil Monkey's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2,272

    Default Re: Another noob question

    Quote Originally Posted by NoCasa View Post
    Not trying to undermine your post EM, but you don't NEED to do the upgrade. It's just a nice to have.
    I never said she needed to just that this is what I would do. If you are spending the money on a TV that has HD capabilities then why not use it to it full potential. Go big or go home!
    When I make up a lie and can not back out of it, I will just say I am leaving town for a funeral and that should cover up the lie.
    Self-laudation abounds among the unpolished; but nothing can stamp a person more sharply as ill-bred.

    If you can't feed them, don't breed them!

  6. #6
    Senior Member Upper Decker's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,865

    Default Re: Another noob question

    Id get just a basic HD shaw box and build a pvr myself.You get way more use out of homebuilt media center over those crummy overpriced shaw boxes. Standard digital cable is also very disappointing on higher end HDTVs.(which is why almost all of my tv shows are on bluray to playing from my media center so I can enjoy high def all the time)
    i7 970 @ 4.4ghz | Gigabyte x58a UD5 | 6 x 2gb Kingston HyperX 1600mhz| Corasir HX1000w PSU | 2 x 40gb Intel SSD + 1TB WD Green | Zotac GTX 480 | Corsair Obsidian 700D
    EK Supreme | MCP655 | XSPC RX360 | DD Dual 5.25" Resvoir | EK GTX480 Nickle | 3 x Sflex 3000rpm 120 x 38mm |

  7. #7
    Banned HDV's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    1,692

    Default Re: Another noob question

    We have a hd/pvr box from shaw and to tell you the truth, you only get a couple free hd channels and the ones you pay for are ones that are free on other channels. So i think the hd from shaw is a rip of personally. Just because your tv is hd does not mean every channel you watch is in hd.

  8. #8
    Senior Member Upper Decker's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,865

    Default Re: Another noob question

    Quote Originally Posted by hundred_dolla_villian View Post
    We have a hd/pvr box from shaw and to tell you the truth, you only get a couple free hd channels and the ones you pay for are ones that are free on other channels. So i think the hd from shaw is a rip of personally. Just because your tv is hd does not mean every channel you watch is in hd.

    You nailed it right on, thats why I havent even considered an HD box yet. That and to pay an arm and a leg premium to watch the same rerun crap overbloated with advertisments is ludacris. (That rant is at the TV provider)
    i7 970 @ 4.4ghz | Gigabyte x58a UD5 | 6 x 2gb Kingston HyperX 1600mhz| Corasir HX1000w PSU | 2 x 40gb Intel SSD + 1TB WD Green | Zotac GTX 480 | Corsair Obsidian 700D
    EK Supreme | MCP655 | XSPC RX360 | DD Dual 5.25" Resvoir | EK GTX480 Nickle | 3 x Sflex 3000rpm 120 x 38mm |

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts