Vianet.ca
+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Stereo install??

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    May 2005
    Posts
    834

    Default Stereo install??

    I am taking out the factory stereo of my 2001 caravan and installing a new stereo and when I do it there is no sound out of the speakers. There are two wires in the back that connects to the factory unit ( I beleive one is for the factory unit power) the new unit gets power from the plugs but the other wire does not go anywhere. If I install the factory unit without that wire connected it also gets power but no sound. So I'm guessing this is the problem with my new unit also. Any idea where this should hook up on the new unit ? It appears to be working otherwise.

  2. #2
    Senior Member chase_me's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    sault ste marie
    Posts
    4,893

    Default Re: Stereo install??

    maybe post some information about the stereo so people could further assist you with some visuals

  3. #3
    Senior Member 85mcss's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    1540 northren rd
    Posts
    834

    Default Re: Stereo install??

    you have your answer in Automotive Talk

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts